Kies je categorie

Meest bekeken

Blog

Nieuws, weetjes & handige tips, lees er alles over op onze blog.

Blog post Website (4)

Van Nebrija naar Dakar - Universiteit Nebrija schakelt een versnelling hoger met Flexxum-vouwtenten

De afdeling automobiel- en werktuigbouwkunde van de Universiteit van Nebrija heeft het project Nebrija to Dakar opgezet met als doel een educatief en technologisch aspect toe te voegen aan een sportieve uitdaging. Die bestaat eruit dat studenten een auto herontwerpen en technologisch verbeteren om deel te nemen aan de Dakar Rally 2023. Nebrija to Dakar wil bijdragen aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van hun studenten door waarde te hechten aan praktische training als deel van de academische opleiding om zo de professionals van de toekomst van de auto-industrie voor te bereiden.

Ontdek
Blog post Website (2)

A match made in summer - LOKO Events en Partyspace in volle zomerbloei

In de evenementensector zijn betrouwbare partners van onschatbare waarde. Dat weten ze bij LOKO Events maar al te goed, want het bedrijf is van alle markten thuis en werkt bijgevolg samen met partners allerhande. Met Bar Hazart openen Louis Plancke, Korneel Cottyn en Julie Roose jaarlijks een zomerbar en onder de noemer Nachtraven organiseren ze eendaagse evenementen. Voor hun zomerbar, die inmiddels al voor het derde jaar op rij de deuren opent in Oostnieuwkerke, was de juiste overkapping van primordiaal belang.

Ontdek
Blog post Website (8)

Hoeveel mensen onder jouw tent? Bereken het nu met deze tips!

Het is een vraag die klanten ons al ontelbare keren hebben gesteld: “Ik organiseer een feest voor 50 gasten. Welk formaat van tent moet ik dan kopen?” Hoewel dit op het eerste gezicht een kwestie van exacte wetenschap kan lijken, is er niet echt een vaste regel die bepaalt hoe groot je tent precies moet zijn. Het ideale formaat van tent hangt namelijk niet enkel af van het aantal genodigden. Wij geven je graag een duwtje in de rug.

Ontdek
Ontdek onze blog

vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier