Kies je categorie

Meest bekeken

Blog

Nieuws, weetjes & handige tips, lees er alles over op onze blog.

Blog post Website (8)

Hoeveel mensen onder jouw tent? Bereken het nu met deze tips!

Het is een vraag die klanten ons al ontelbare keren hebben gesteld: “Ik organiseer een feest voor 50 gasten. Welk formaat van tent moet ik dan kopen?” Hoewel dit op het eerste gezicht een kwestie van exacte wetenschap kan lijken, is er niet echt een vaste regel die bepaalt hoe groot je tent precies moet zijn. Het ideale formaat van tent hangt namelijk niet enkel af van het aantal genodigden. Wij geven je graag een duwtje in de rug.

Ontdek
Blog post Website (6)

Olly & Molly maakt naam en faam met een gepersonaliseerde tent

Het verhaal van Olly & Molly kan eigenlijk worden beschouwd als een spin-off. Herbavita, het bedrijf waaraan Olly & Molly is ontsproten, produceert namelijk al 25 jaar lang voedingssupplementen voor runderen, varkens en pluimvee. Maar uiteraard verdienen ook de kleine huisdieren en schattige viervoeters de grootste zorg. Dankzij submerk Olly & Molly krijgen onze favoriete huisgenoten de nodige versterkende stoffen en kunnen ze op een gezonde natuurlijke manier een betere weerstand ontwikkelen. Dit merk ademt liefde en warmte voor onze harige vriendjes.

Ontdek
Blog post Website (5)

Partyspace levert negentien stretchtenten aan Center Parcs voor unieke Zomer Hotspots

De inleiding van dit artikel kan nogal overbodig lijken, behalve dan voor wie van een andere planeet komt en bijgevolg niet weet wat Center Parcs is. Voor wie nog niet mee is in het Center Parcs-verhaal, leggen we het kort nog even uit: Center Parcs is Europees marktleider voor vakanties dicht bij huis. Met 26 Center Parcs-parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en daarbovenop nog twee Sunparks-parken in België, biedt Center Parcs een vakantie midden in de natuur met een breed scala aan activiteiten, restaurants en faciliteiten, zoals waterparadijs Aqua Mundo.

Ontdek
Ontdek onze blog

vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier