Olly & Molly maakt naam en faam met een gepersonaliseerde tent

Het verhaal van Olly & Molly kan eigenlijk worden beschouwd als een spin-off. Herbavita, het bedrijf waaraan Olly & Molly is ontsproten, produceert namelijk al 25 jaar lang voedingssupplementen voor runderen, varkens en pluimvee. Maar uiteraard verdienen ook de kleine huisdieren en schattige viervoeters de grootste zorg. Dankzij submerk Olly & Molly krijgen onze favoriete huisgenoten de nodige versterkende stoffen en kunnen ze op een gezonde natuurlijke manier een betere weerstand ontwikkelen. Dit merk ademt liefde en warmte voor onze harige vriendjes.

Een Partyspace-tent in een Olly & Molly-jasje

“Wij vinden de opblaasbare tenten de leukste op de markt. Het extreem hoge gebruiksgemak is een bijkomstige maar heel handige factor die ons geholpen heeft bij onze keuze”, vertelt Rachel Hurteux, marketingverantwoordelijke voor Olly & Molly. “Een van onze collega’s had eerder al eens met jullie samengewerkt en noemde jullie naam tijdens een brainstormsessie. Ook wanneer we op Google zochten naar een partner in de buurt die opblaasbare tenten aanbiedt, kwamen we vrijwel meteen bij jullie terecht.”

Het merk Olly & Molly bestaat nog niet zo lang en de bekendheid is dus nog relatief beperkt. “Om onze zichtbaarheid en bekendheid een boost te geven, zullen wij vaak aanwezig zijn op onder andere hondenevents. Een leuke tent is de ideale manier om op te vallen”, licht Rachel toe. “Daarnaast zijn we heel trots op de grafische uitwerking van onze branding en aangezien de opblaasbare tenten van Partyspace volledig personaliseerbaar zijn, leek dit ons een ideaal product om ons merk in de kijker te zetten. We konden de look & feel van ons merk volledig behouden en de tent in een Olly & Molly-badje onderdompelen.”

Deadlines gehaald

De tent moest klaar zijn voor Het Hondenfestival aan Zee, het eerste evenement waarop de tent zou worden gebruikt. Ondanks de nodige tijdsdruk verliep alles prima. “Lore was ons aanspreekpunt bij Partyspace. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan. Ze communiceert snel en duidelijk. Mede dankzij haar kunnen we de samenwerking zeer aangenaam noemen.”

Vuurdoop doorstaan

Het mag duidelijk zijn dat de dierenvrienden van Olly & Molly tevreden zijn met het resultaat. “Uit de fijne reacties die we krijgen over onze tent blijkt dat niet enkel wij heel opgetogen zijn met deze nieuwe aanwinst. We trekken ook de aandacht van onze klanten en geïnteresseerde voorbijgangers. Dat is precies waarom we de tent aangeschaft hebben”, sluit Rachel af. “Op ons eerste evenement aan zee was er helaas veel wind en regen, echt hondenweer! De tent werd dus bij de ingebruikname al meteen uitvoerig getest. Dankzij de hoge kwaliteit hebben we er toch een geslaagd evenement van kunnen maken.”

We vatten het graag als volgt kort en bondig samen: een leuke samenwerking met een uniek resultaat dat ongetwijfeld andere klanten zal inspireren.

Nieuws vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier