Plopsa Hotel in de hoofdrol

Wie Studio 100 zegt, zegt ook theater. Het is dan ook geen toeval dat het Plopsa Hotel helemaal in dit thema ontworpen werd. Geen enkel detail werd aan het toeval overgelaten. En onze personaliseerbare regisseursstoel vormt de kroon op het vele werk om elke gast een fantastische beleving te bezorgen en iedere hotelkamer tot in de puntjes in te richten.

Een blik achter de schermen

Binnenkort kun je je bezoek aan Plopsaland De Panne verlengen met een aangenaam verblijf op een unieke locatie. De Plopsa Group heeft namelijk zijn eerste verblijfsaccommodatie opgericht bij het themapark.

En zoals we dat gewoon zijn van Studio 100, werd aan alles gedacht! De architectuur van het gebouw is gebaseerd op de architectuur langs de kustlijn. Het interieur verwijst naar de jaren 30 en brengt de figuren van Studio 100 samen in een theateromgeving. Een logische keuze, want theater speelt een belangrijke rol in de Plopsa Group.

Het thema moest overal zichtbaar zijn, van de imposante hal tot elk meubelstuk. En dan komt Partyspace in beeld. De kamers zijn opgebouwd alsof de kamer de scene is van het theater. Met een groot decoratief doek waarop het publiek is afgebeeld, bracht het decoratieteam dit idee tot leven. En als kers op de taart kun je de plaats van regisseur innemen wanneer je een overnachting boekt, want in elke kamer vind je een regisseursstoel van Partyspace.

Personaliseerbaar & kwalitatief

Op internet vond Kristof Van Hove, Concept, Theming & Visualisation Investment Director bij Plopsa, de weg naar Partyspace. Met veel enthousiasme verwelkomden we hem even later in onze showroom om de kwaliteit van onze regisseursstoel aan te tonen.

Al snel werd duidelijk dat onze regisseursstoel aan alle eisen voldeed:

  • De prijs-kwaliteitsverhouding zit helemaal goed.
  • De stoel geeft de juiste look-and-feel weer.
  • Hij biedt prima zitcomfort.
  • De regisseursstoel is volledig personaliseerbaar.

We kregen het ontwerp voor de stoelen door en de bestelling werd vlekkeloos afgerond. Kristof is alvast tevreden over de samenwerking: “De medewerkers zijn vriendelijk en leveren een vlotte service.”


Ben je zelf ook op zoek naar meubilair om te bedrukken of naar andere promotools? Ontdek de vele mogelijkheden!

Nieuws vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier