Terrasverwarmer

Terrasverwarmers voor buiten en binnen

Terrasverwarmers kunnen een grote meerwaarde betekenen op koudere avonden of dagen. We hebben een ruim aanbod aan terrasverwarmers op elektriciteit of terrasverwarmers op gas. Onze toestellen zijn van de beste kwaliteit. De meeste modellen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Want niet alleen in de tuin komt dit van pas, ook in bijvoorbeeld een veranda kan dit ideaal zijn om de ruimte te verwarmen. Informeer je altijd goed over het type terrasverwarmer of het voldoet aan al je wensen.

Elektrische terrasverwarming heeft andere voordelen dan een gas terrasverwarmer

Het grote voordeel van een gasverwarmer is dat je die makkelijk kunt verplaatsen en de terrasverwarming dus overal kunt inzetten. Voor een elektrische verwarming heb je dan weer een stopcontact in de buurt nodig, maar het enige wat je hoeft te doen is dan ook de stekker in steken.

Verwarming voor je partytent

Onze terrasverwarmers zijn ook geschikt om je partytent op te warmen. We hebben zelfs modellen die je kunt ophangen en die perfect passen op het frame van je partytent.

Terrasverwarming online kopen

We hebben heel wat verwarmers op stock en kunnen die heel snel bij jou thuis leveren. Indien je je terrasverwarming toch eerst wilt ontdekken in onze showroom, dan ben je uiteraard ook altijd welkom. 

Terrasverwarmer vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier