Big news: Opening Partyspace filiaal in Spanje

Na de opening van onze nieuwe vestiging in Nederland vorig jaar hebben we bij Partyspace de smaak te pakken. Een goed half jaar na de officiële opening van Partyspace Nederland stapten we ook in Spanje een filiaal uit de grond, eveneens met lokale vertegenwoordiging. Met Natalia Sainz Mazariegos als trekkende kracht hebben we onze (nogal letterlijke) tenten nu ook in Málaga opgeslagen. Sedert oktober 2022 is onze Spaanse vestiging met bijbehorende website volledig operationeel. 

We hadden reeds een aantal goede Spaanse klanten en wilden alles in het werk stellen om ook hen een nog betere service te bieden. Daarnaast merkten we ook dat de vraag naar kwalitatieve tenten en ander evenementenmateriaal vanop het Iberisch Schiereiland almaar groter werd. We hebben uit ervaring namelijk ondervonden dat lokale vertegenwoordiging van onschatbare waarde is voor een bedrijf met een specifiek productgamma als dat van ons. Als expert in de sector willen we zo dicht mogelijk bij onze klanten staan. Aangezien we voelen dat er in Spanje nog een grote markt aan te boren is, hebben we de stap gezet.

Dankzij Partyspace Iberia kunnen we enerzijds onze bestaande Spaanse klanten optimaal helpen en bedienen. Anderzijds kunnen we nieuwe klanten aantrekken die met Partyspace in zee gaan. We zijn gevestigd in Málaga, een stad met een strategische ligging in de buurt van regio’s zoals Cádiz en Alicante, waar er tal van bedrijven gevestigd zijn die ongetwijfeld baat hebben bij producten uit ons gamma, zoals verhuurbedrijven, marketingbureaus en evenementenlocaties. Zeg nu zelf: wie wil er niet trouwen onder de Spaanse zon?

We kijken er enorm naar uit om onze Spaanse klanten nog sneller en beter te kunnen bedienen. Met Partyspace Iberia willen we de lijn van het succesverhaal dat Partyspace Nederland ons reeds bracht doortrekken. Voorlopig houden we het bij lokale vertegenwoordiging, maar er borrelen al plannen op om in de nabije toekomst ook in Spanje een showroom te openen. Stay tuned!

Wil je Partyspace Iberia contacteren en horen wat we voor jou kunnen betekenen? Dat kan via de website, via e-mail, via Instagram (@partyspace.es) of per telefoon op +34 604 832 642.

Nieuws vergelijken

 
Uw browser is niet meer up to date, hierdoor werken sommige functies van deze site niet in uw browser. Wij raden u aan een nieuwere versie te gebruiken Klik hier